søndag 31. mars 2013

Påske overraskelse!





Nydelig overraskelse som ventet meg da jeg kom hjem fra jobb påskeaften






Den veldig fine mannen overrasket meg med roser, vin og det jeg liker aller best; et påskeegg fylt til randen med smågodt! Så mye smågodt at jeg skal spise meg kvalm! Det er deilig å få lov til å være liten og voksen på samme tid. Og det er ekstra godt å ha en mann som oppfordrer til nettopp det!









torsdag 28. mars 2013

Iphone cover ballongferd





Reisen til mitt nye iphone deksel illustrert som en collage


iphone deksel fra nappage, With Designs


pakke fra etsy.com presentert omtrent slik den ankom. With Designs


With Designs



Konfettidraum! Denne herlige saken var på ei laang reise før den enda opp på døra mi. Den kom heilt frå Thailand i ei lita eske bunde med ei finfin snor. Innpakninga i seg sjølv var ei oppleving og eit augeblikk trudde eg nesten eg hadde bursdag! Dette seier mykje om kven det kjem ifrå og kva dei veit at kunden set pris på. Apropos kven det kjem ifrå. Det er bestilt via Etsy.com hos NapPage. NapPage handlagar coveret ved å kle eit hardplastcover med ein serviett tilsett decoupagelim. Deretter blir det  overflatebehandla for å tåle noko fukt og vatn, so far so good and i'm lovin' it! 





mandag 25. mars 2013

Vårlig IKEA hyllis





pimped utstilling hyllis ikea




Lekre detaljer i Hyllis




Pasteller mot hardt metall i Hyllis




Fine lys og mekanikk på Hyllis




Eg har blitt blodfan av den billige hylla HYLLIS frå Ikea. Ei so allsidig hylle skal du leite lenge etter! Akkurat no er den ei kilde til inspirasjon og ei sone for oppbevaring. Våren kjem aldri for tidlig og eg vert dregen mot sarte pastellar og festlige papirdekorasjonar. Hylla er fylt med godsaker frå blant anna Hay, Granit, Miss Etoile, Ferm Living og Norway Designs; Papirgalleriet. Eg er tross alt ein papirelskar. 

God påske!


There's a first for everything




Hei og velkommen! 

Jeg vil starte med å introdusere meg selv, det kjennes riktig å gjøre ved et første møte.

- Hei! Mitt navn er Wenche With, jeg er 25 år gammel og kommer fra et lite tettsted på Vestlandet. Selv om naturen var vakker og livet enkelt, bestemte jeg meg for å flytte til Oslo for å studere interiør. 

Jeg er utdannet eksponeringsdesigner (som det så fint heiter) fra skolen Westerdals School Of Communication. Jeg fant fort ut at faget eksponeringsdesign er utrolig bredt, med mange ulike retninger å gå. Selv har jeg hatt fokus på fotostyling, vindusdekorasjon og eksponering av varer i butikk. Rett og slett fordi jeg likar det best.

For tiden bor jeg i Trondheim i en passe fin leilighet, med en veldig fin mann. I denne leiligheten foregår det mange kreative prosjekter som jeg vil dele med dere. Jeg har mange lidenskaper innenfor det visuelle. Interiør, illustrasjon og mote står meg nærmest. Jeg har tegnet så lenge jeg kan huske, og du skal ikke se bort ifra at det dukker opp en illustrasjon nå og da.  

Som de fleste kreative sjeler er også jeg et menneske med mange følelser, tanker og idéer. Det er ofte så mange idéer å velge mellom at det ender med ingenting. Ja, et kaos. Derfor har jeg bestemt meg for å opprette denne bloggen, nå er tiden moden for å organsiere og få utløp for disse tankene.


Dette skal bli stas!













Blogglisten